Yaz Okulunda Dışarıdan Ders Almak  İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!

Dışarıdan Yaz okuluna başvuran öğrencilerin 2016- 2017 yaz okulu formu linkinde yer alan formun doldurulması gerekmektedir. Bölüm sekreterliklerinde bu form yer almaktadır ve  buradan temin edebilirsiniz.

Aynı zamanda dışarıdan yaz okulunda ders alma şartları şöyledir :

1. Yaz okulunda ders alacağı üniversitenin 2016-2017 yılı taban puanının bizim bölüm taban puanından daha yüksek olması gerekmektedir. Eğer öğrencinin gitmek istediği üniversitenin birden fazla taban puanı varsa (burssuz, %20 burslu, %50 burslu. tam burslu gibi), burssuz puanı dikkate alınacaktır.

2. Ders içeriklerinin onaylı istenmesi işi uzatacağından ders içeriklerinin web çıktısı ile kontrol edilmesi yeterlidir. Uygunluk veren öğretim üyesinin ders içeriklerinin doğruluğunu kontrol etmesi gerekir.

3. Uygun görülen dilekçeler bölüm aracılığı ile Dekanlık'a EBYS üzerinden gönderilecek ve yönetim kuruluna alınacaktır. Ancak derslerin uygunluğu tamamiyle bölümlerin sorumluluğundadır. Lütfen kararı bölümlerde kendiniz belirleyin.

4. Bölüm uygunluk kararı ve ardından yönetim kurulu olumlu kararı olmadan alınan yaz okulu dersleri kabul edilmeyecektir.

Bölüm Sekreteri: İpek Akyol

Öğrenci İşleri: Taylan Tepeli

Faks     : 0 (236) 241 21 43

İletişim  :  muhendislik.ogrenci@cbu.edu.tr